Clubritten RETO 2018

De clubritten van het seizoen 2018 worden verreden met behulp van bestaande GPS routes. De voorrijders kunnen afwijken van de voorgestelde GPS-route. Enkelen rijden een zelf bedachte route. De richting waarin gereden wordt staat wel vast. De afstanden van de routes kunnen ca. 5 km. afwijken door bijv. omleidingen.

In principe wordt er in groepen gereden van verschillende niveaus, de Cyclo's, de Klassiekers,  het Peloton, de Toerders en de "BUS", elk met zijn eigen tempo (zie RETO site). Allen rijden in principe de beschreven routes, voor de Cyclo's zijn er aparte DFR's (DoorFietsRoutes). Regelmatig wordt er een lange afstand ingepland, houd hier rekening mee. Houd de website in de gaten! Vertrek is altijd vanaf het clubhuis, valhelm verplicht!

De clubritten staan onder het menu "GPS routes" op de RETO-website. De GPS bestanden zijn gezipt zodat iedereen ze kan downloaden. Na het downloaden kun je de bestanden opslaan op je eigen harde schijf en openen met de software van je GPS apparaat of met Mapsource of Basecamp.

Dezelfde bestanden zijn op deze site in de kolom "Code" te vinden en te downloaden.    Klikken op de omschrijving maakt een routekaart zichtbaar!  In de kolom DFR staan de DoorFietsRoutes aangegeven. De bestanden en kaarten staan op een aparte webpagina: DoorFietsRoutes

Let op dat je de juiste versie gebruikt. Een letter achter de code geeft aan dat er een revisie van bestaat.

 

Routes Maart - April

Routes Mei - Juni

Routes Juli - Augustus

Routes September - Oktober

DoorFiets Routes

Koffieplekken            Kaartje Koffieplekken

GPS informatie voor de EDGEs